Westcoast Windows söker försäljningschef

11 februari, 2019
/ / /

Westcoast Windows söker försäljningschef

Westcoast Windows AB tillverkar kvalitetsfönster och fönsterdörrar i aluminium/trä med stor flexibilitet avseende storlek och design. Företaget har haft en positiv utveckling och kontinuerlig tillväxt sedan starten 1995 och har idag 90 anställda med en omsättning på ca 145 Mkr.

Produkterna säljs i Sverige och på export, främst till Storbritannien. Westcoast Windows ingår i Hancap koncernen. Hancap AB omfattar ett flertal bolag med ett brett produktutbud inom fönster, dörrar, uterum, inglasningar samt fasadsystem.

Om jobbet

Som Försäljningschef har du en strategisk nyckelroll i att nå vår vision, nämligen att vara det självklara fönstervalet för människor med höga krav på kvalitet, miljö, flexibilitet och service. Vi släpper in ljuset hos människor och har kommande generationer i sikte.

Din utmaning blir att fortsätta utveckla marknaden, både export och lokalt. Säljorganisationen består idag av 9 säljare. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett företag med högkvalitativa produkter och ett starkt varumärke.

Arbetsuppgifter

Skapa strategiska marknadsplaner för företaget
Leda, coacha och utveckla försäljningsteamet
Driva utvecklingen av arbetssätt och processer som rör försäljning och marknadsbearbetning
Ansvara för och följa upp strategisk marknadsföring, t ex genom media och mässor
Vara en länk till produktion, inköp, beredning och stab
Ansvara för avtalsförhandlingar
Vara ”örat mot rälsen” – omvärldsspana och skapa förståelse för vad som händer på marknaden

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

god erfarenhet av B2B
goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift
ett genuint intresse för teknik och design
Meriterande är erfarenhet från säljledande befattning och branschkunskap.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är får kraft och energi av att göra bra affärer, är analytisk och skicklig att se helhet och samband. Ditt arbetssätt är strategiskt och strukturerat. Du är lätt att få kontakt med och klarar att bevara relationer. Som person är du trygg i dig själv, stabil och skicklig på att bygga team. Du har ett stort engagemang i allt du gör, en energi som inspirerar din omgivning.

Comments are closed.