Om Westcoast Windows

omoss

"Att tillverka bra fönster
är en konst"


omoss_interior

Ett glasklart val

Att tillverka riktigt bra fönster är en konst. Vi har producerat våra fönster med samma omsorg sedan starten. Varje uppdrag är unikt, varje hus har sin personlighet och varje miljö har sina förutsättningar. Det som förenar våra kunder är de höga kraven på kvalitet och god design.

Vår ambition är att möta dina önskemål med stor flexibilitet och lyhördhet. Resultatet vi strävar efter, fönster av högsta kvalitet med överlägsen livslängd och minimalt underhåll, har dock varit detsamma sen ruta ett. För det är ju som vi brukar säga: en nöjd kund kommer inte tillbaka- på länge!

Fönster som håller måttet

Med utgångspunkt i dina planer eller drömmar tillverkar vi fönster som gör ditt fönsterbyte eller nybygge tryggt för dig och för kommande generationer.

Våra fönster tillverkas med varsam hand och stor noggrannhet. De är gjorda för att klara alla väderförhållanden och för att hålla mycket länge.

Du bestämmer mått och utseende, vi som fönstertillverkare ser till att material och konstruktion är av yttersta kvalitet. Varje fönster tillverkas av noga utvalt material och alltid med vår unika kombination av aluminium och trä som bildar en diffusionstät konstruktion med mycket god formstabilitet, din garanti för lång hållbarhet och minimalt underhåll.

Alla delar i fönstret tillverkas var för sig och monteras ihop för hand vilket gör att vi har en kontinuerlig uppsikt över kvaliteten i samtliga arbetsmoment.

Naturligtvis har vi fönster i standardmått och standardutförande.
Men det är alltid du som avgör måtten på dina fönster och efter dessa tillverkar vi dem, utan att det kostar dig något extra.

test_omoss3

"Fönster som håller måttet"

glashus

Exakt som du vill ha det

Fönster är dessutom i högsta grad en smaksak. Hemmet är en del av din personlighet och det är viktigt att allt stämmer som du vill ha det. Vi gör fönster som passar dina önskemål. Du kan välja fasta fönster, sidohängda, vridfönster (glidhängs fönster), utåtgående, inåtgående, eller kanske sideswing. Kombinera med poster och spröjs, valet är ditt. Kanske drömmer du om att öppna upp genom att låta fönstren nå från golv till tak. Eller så väljer du att lägga till en oväntad form för att göra livet mindre inrutat!

 

runtfonster

Företaget

Westcoast Windows affärsidé är att tillverka kvalitetsfönster och fönsterdörrar av aluminium/trä med stor flexibilitet avseende storlek och design.

Vår vision är att vara det självklara fönstervalet för människor med höga krav på kvalitet, miljö, flexibilitet och service. När det gäller fönster är vårt sortiment mycket brett och vi erbjuder allt ifrån vanliga klassiska fönster till moderna glidhängda fönster. Företaget startades 1995 och har haft kontinuerlig tillväxt sedan starten. Idag har företaget ca 80 anställda.

Produkterna säljs både i Sverige och på export, främst till Storbritannien. Vi levererar till offentliga byggnader, kontor, skolor, lägenheter samt privata hus.
Vi tillverkar våra fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar i Trollhättan.

foretaget_byggnad

nyprod2

nyprod1

koncernen

Koncernen

Westcoast Windows ingår i Hancap koncernen. Hancap AB är ett svenskt holdingbolag som innehar de helägda bolagen Santex AB, Santex System AB, Westcoast Windows AB, Westcoast Windows Systems Ltd, Seml AB, Uterumsmästarna i Sverige AB, Dalkarlarna i Ornäs AB och Mistralgruppen AB. Bolagen bildar tillsammans gruppen Hancap Consumer. Hancap Consumer har med Sverige som bas genom bolagen Santex System AB och Westcoast Windows AB sedan 30 år tillverkat fönster och uterum för främst de nordiska marknaderna, Storbritannien, Schweiz och Tyskland.

Comments are closed.