Nytt fördjupat samarbete med Glaskedjan

18 december, 2019
/ / /

Sedan flera år tillbaka har Westcoast Windows samarbetat lokalt med flera starka glasmästerier inom Glaskedjan, som t ex Götene Glasmästeri, Hellmans Glas och Villans Glas. Från årsskiftet går vi in i ett djupare samarbete tillsammans där Westcoast kommer att kunna erbjuda samtliga medlemmar vårt breda produktprogram, utbildningar och aktiv lokal marknadsbearbetning. Vi kommer också att samarbeta på mässor samt inom marknadsföring av respektive varumärke.

”Det är ett privilegium att få jobba med glasmästarbranschens kanske största aktör, och det ska bli oerhört roligt att få komma ut och lära känna kedjans medlemmar och lära av riktiga proffs på glas. Vi hoppas också kunna hjälpa medlemmarna att skapa ett ökat tryck i marknaden samt spetsa deras erbjudande och kunskaper inom fönster, skjutdörrar m.m. säger Per Josefsson, försäljningschef på Westcoast Windows”

Varmt välkomna till oss

/Vännerna på Westcoast

Så här beskriver Glaskedjan sig.

HELA SVERIGES GLASMÄSTARE

Vi är en rikstäckande kedja med över 70 riktiga glasmästerier. Vi erbjuder den utbildade glasmästarens breda, gedigna kunskap och erfarenhet lokalt. Vi håller oss uppdaterade med den senaste kunskapen. Bara en riktig glasmästerikedja ger dig professionell hjälp med allt från bil- och fordonsglas till fönster och planglas för alla typer av hus, fastigheter och lokaler.

Det tjänar du på!

Comments are closed.