Classic-Skjutdörrar

ClassicSkjutdörrar

Skjutdörrar från Westcoast Windows suddar ut gränsen mellan ute och inne. De låter omgivningen bli en del av ditt hem. Oavsett väderlek låter de dig njuta av naturens nyanser och skiftningar.

Måttanpassade skjutdörrar av hög kvalitet höjer inte enbart din njutningsgrad utan även marknadsvärdet på ditt boende. Vi tillverkar skjutdörrar där vi i första hand fokuserar på kvalitet, design och energi vilket resulterar i att du suddar ut gränsen mellan ute och inne, samtidigt som du kan hålla dina energikostnader nere.

Väljer du att ha skjutdörrar blir de en viktig del av ditt hus, och därför är det viktigt att även valmöjligheterna finns så att du kan välja och få det som allra bäst passar i ditt hem. Därför erbjuder vi dig bland annat två olika skjutdörrspartier, olika färgval och också olika träslag. Härdat säkerhetsglas enligt Boverkets byggregler såväl invändigt som utvändigt är standard. Välj mellan 2-glas eller 3-glas isolerruta med energiglas.

Våra skjutdörrar är så kallade lyft- och gliddörrar. De har en stadig konstruktion och är tillverkade med välbeprövad teknik. Den skjutbara delen med sina glidspår är placerad på insidan för att förhindra att snö, is eller löv fastnar.
Unik konstruktion. Dörrarnas unika kombination av aluminium på utsidan och trä på insidan bildar en tät konstruktion med mycket god formstabilitet. Det säkrar för lång livslängd med minimalt underhåll. Skjutdörrarna går att få med en skjutbar del (SDA) eller med två skjutbara delar (SDC).

 classic_skjut_top

SDA -ClassicSkjutdörr med en skjutbar del

Skjutdörrar är en praktisk lösning där möjligheten finns att skapa en betydligt större öppning än traditionella dörrar. SDA har en skjutbar del och kan fås i maxbredd 4,4 m. Westcoast Windows skjutdörrar är gjorda för att klara alla väderförhållanden och passar dig som ställer höga krav på kvalitet och design. Dörrarnas elegans och väl avvägda balans mellan glas, trä och aluminium gör dem till ett vackert blickfång även från utsidan. Den fasta och skjutbara delen linjerar, vilket innebär att de har lika stora glasytor. Skjutdörrarna är så kallade lyft- och gliddörrar. När handtaget vrids höjs skjutdörren och kan sedan smidigt förflyttas i sidled, sin gedigna tyngd till trots. Den skjutbara delen har sina glidspår placerade på insidan vilket förhindrar att snö, is, löv och annat fastnar i glidspåret. Dörrarnas unika konstruktion i aluminium och trä bildar en tät konstruktion med mycket god formstabilitet. Det säkrar för lång livslängd med minimalt underhåll. Samtliga skjutdörrar är testade gällande regntäthet och uppfyller högsta klass enligt SS-EN12208. Du kan även välja till fast bågpost och på Classic-modellen går att få lös-spröjs.

 

Teknisk Information


Insida

Utsida

Glas

U-värde

Handtag

Storlek & Begränsningar

SDC -ClassicSkjutdörr med två skjutbara delar

Skjutdörrar är en praktisk lösning där möjligheten finns att skapa en betydligt större öppning än traditionella dörrar. SDC har två skjutbara delar och kan fås i maxbredd 6 m. Westcoast Windows skjutdörrar är gjorda för att klara alla väderförhållanden och passar dig som ställer höga krav på kvalitet och design. Dörrarnas elegans och väl avvägda balans mellan glas, trä och aluminium gör dem till ett vackert blickfång även från utsidan. De fasta och skjutbara delarna linjerar, vilket innebär att de har lika stora glasytor. Skjutdörrarna är så kallade lyft- och gliddörrar. När handtaget vrids höjs skjutdörren och kan sedan smidigt förflyttas i sidled, sin gedigna tyngd till trots. Den skjutbara delen har sina glidspår placerade på insidan vilket förhindrar snö, is, löv och annat att fastnar i glidspåret. Dörrarnas unika konstruktion i aluminium och trä bildar en tät konstruktion med mycket god formstabilitet. Det säkrar för lång livslängd med minimalt underhåll. Samtliga skjutdörrar är testade gällande regntäthet och uppfyller högsta klass enligt SS-EN12208. Du kan även välja till fast bågpost och på Classic-modellen går att få lös-spröjs.

 

Teknisk Information


Insida

Utsida

Glas

U-värde

Handtag

Storlek & Begränsningar

TS -ClassicTilt & Slide dörr

Tilt & Slide dörren har både vädringsfunktion samt skjutfunktion.
Kan vara ett lämpligt alternativ till en pardörr där tex utrymmet är begränsat.
I tilt-läget som används vid vädring vinklas dörrbladet inåt i överkant. I nästa manöver kan dörrbladet skjutas i sidled som en skjutdörr.
Precis som på övriga produkter består T&S dörren av Westcoast Windows unika konstruktion av aluminium och trä som bildar en tät konstruktion med mycket god formstabilitet. Det säkrar för lång livslängd med minimalt underhåll.

 

Teknisk Information


Insida

Utsida

Glas

U-värde

Handtag

Storlek & Begränsningar

Comments are closed.